Oppskrift på 6 stk grove pitabrød
2,5 dl lunkent vann
1/4 pakke gjær
2 ss olje
1/2 ts salt
2 dl sammalt hvetemel, fint
Ca 4 dl hvetemel
Heves 1-2 timer, deles i 6 biter og kjevles runde og ca 1/2 cm høye. Etterheves ca en time.
Ovnstemperatur: 250-275 grader i midterste rille
Steketid: ca 6min (snu de gjerne etter 3 min).
Heves 1-2 timer, deles i 6 biter og kjevles runde og ca 1/2 cm høye. Etterheves ca en time.
Ovnstemperatur: 250-275 grader i midterste rille
Steketid: ca 6min (snu de gjerne etter 3 min).
Kan godt fryses.
Prøvde denne i dag, og de ble veldig gode! Bilde kommer neste gang...
*
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar